Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Batman Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Zwart

161,46

Disney Cars Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Rood

152,96

Disney Cars Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Rood – 2 handremmen

152,96

Paw Patrol Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Blauw

152,96

Paw Patrol Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Rood Blauw – 95% afgemonteerd

161,46

Paw Patrol the Movie Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Blauw – Twee handremmen

152,96

Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Rood Blauw – Twee Handremmen

152,96

Ultimate Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Rood Blauw

152,96

Volare Black Cruiser Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Zwart – 95% afgemonteerd

165,76

Volare Blue Cruiser Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Blauw – 95% afgemonteerd

169,96

Volare Miracle Cruiser Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Mat Blauw – Prime Collection

220,96

Volare Miracle Cruiser Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Mat Zwart – Prime Collection

220,96

Op zoek naar een 14 inch jongensfiets? Je staat op het punt een nieuwe fiets voor je zoon te kopen want hij heeft een groeispurt gemaakt en is toe aan een nieuw rijwiel. Heb je al een idee of ben je nog op zoek? Geen zorgen, wij helpen je met het maken van een keuze! Bekijk hier alle jongensfietsen van 14 inch op en doe informatie op over al onze verschillende soorten, modellen en merken.

Het is tijd om een verjaardagscadeau voor je zoontje te kopen, die nieuwe fiets die hij graag wilt. Voor 14 inch jongensfietsen zijn er een heleboel verschillende soorten van allerlei merken. Bij ons kun je ze allemaal met elkaar vergelijken qua prijs, kleur, stijl en merk en zien welke het beste bij uw zoon’s wensen en eisen past en waarmee hij graag naar school gaat.

Uitgebreide keuze

We hebben eindeloos veel keuzemogelijkheden. Sportief, stoer of trendy. Een mountainbike of een beachcruiser. De keuze is groot. Wil je meer weten over een specifieke jongensfiets van 14 inch? Dan klik je gewoon op de afbeelding en krijg je meer informatie over de desbetreffende fiets. Voor kinderen is het erg belangrijk dat de fiets de juiste kleur heeft en wat voor type fiets het is.

Veilig in het verkeer

Het is belangrijk dat kinderen veilig het verkeer navigeren en daarom hebben ze ook een goede fiets nodig. Komt hij wel met zijn voeten bij de grond en gaat het op- en afstappen gemakkelijk? Wilt je zoontje liever een terugtraprem of geeft hij de voorkeur aan een handrem? Is het zadel nog verstelbaar of zit deze al op zijn hoogst? Met een klassiek model, beachcruiser of stoere sportieve model heeft je kind heel lang plezier van zijn fiets en kan hij trots rondrijden

Groot(s) aanbod aan 14 inch jongensfiets en meer

AlleKinderfietsen.nl heeft een groot en gevarieerd aanbod in allerlei verschillende kleuren en maten. Populair onder de jonge generatie zijn roze, rood en blauw kleuren. Daarnaast zijn er voor de hele kleintjes modellen en merken met allerlei soorten printjes en figuurtjes. Ook voor de oudere jeugd verkopen wij meisjesfietsen, zoals cruisers of omafietsen.

Bij ons kun je verder natuurlijk ook terecht voor alle soorten kinderfietsenmeisjesfietsen en loopfietsen. Nog goedkoop en dus betaalbaar ook en vaal ook supersnel de volgende werkdag thuis afgeleverd.