Enig resultaat

Show sidebar

Is jouw kindje toe aan zijn of haar eerste fietsje? Met een loopfiets leren ze balans, snelheid en ruimtelijk inzicht en daarnaast krijgen ze al een beetje door hoe het is om te fietsen. Allekinderfietsen.nl heeft een groot aanbod voor de allerkleinsten.  Loopfietsen voor een baby vanaf 1 jaar, maar ook loopfietsen voor 2 jaar, maar ook nog voor 3 jaar en 4 jaar.

Loopfietsen met stijl

Onze loopfietsen zijn te verkrijgen in allerlei soorten, materialen en stijlen. We verkopen houten loopfietsen, maar ook fietsjes van metaal. De houten of metalen fietsjes zijn voorzien van luchtbandjes of zachte EVA bandjes. De metalen fietsen zijn in twee soorten verkrijgbaar: met of zonder lage instap voor je kindje. De fietsjes zijn voorzien van allerlei vrolijke opdrukken van bijvoorbeeld de Teletubbies, Paw Patrol of Disney-gerelateerde printjes.

Voor de allerkleinsten

Onze loopfietsjes zijn al verkrijgbaar voor kindjes vanaf 1 jaar, maar ook 2 jaar en zijn perfect om je kind dingen aan te leren als evenwicht houden, doorkrijgen wat snelheid is en leren over ruimtelijk inzicht. Daarnaast is het natuurlijk heel gezond als je peuter in de buitenlucht rondfietst met het loopfietsje. Ook als jouw kindje nog niet heel stabiel kan lopen, is een loopfiets zeer geschikt om mee uit de voeten te kunnen. Daarnaast dient het als een goede opstap om te leren fietsen.

Tips bij aanschaf van een loopfiets

Er zijn een aantal dingen waar je als ouder zijnde rekening mee moet houden voordat je een loopfietsje voor je kind aanschaft. Zo moet je goed kijken naar welk model het beste bij jouw kindje past, zoals een lage instap of juist een fietsje zonder. Niet alleen is het belangrijk om te letten op het merk, maar ook op het materiaal, wat voor bandjes de loopfiets heeft, de hoogte en het zadel zodat jouw kind goed op de fiets zit. Veel loopfietsjes zijn voorzien van een speciaal zadel met zitkuiltje zodat je kindje niet gaat verschuiven tijdens het rondrijden.

Ons aanbod voor 1 jaar en 2 jaar

Wij hebben een groot aanbod aan loopfietsjes voor alle kleine rijders. Zo kan jouw kind gemakkelijk mee boodschappen doen of een stukje wandelen zonder moe te worden. En ze stappen daarna heel makkelijk over op de fiets met zijwieltjes. Bij ons vind je geheid een mooi fietsje voor jouw zoontje of dochtertje waar ze uren mee zoet zijn.