Marvel Spiderman Fietshelm – Blauw Rood – 51 – 55 cm

21,21

Spider-Man Fietsbel – Jongens – Blauw

4,21

Spider-Man Fietstoeter – Jongens – Rood Blauw

8,46

Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 12 inch – Blauw/Rood – Twee Handremmen

131,71

Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 12 inch – Blauw/Rood

131,71

Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Rood Blauw – Twee Handremmen

152,96

Spider-Man – Kinderfiets – Jongens – 20 inch – Mat Zwart

220,96

Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 18 inch – Mat Zwart

203,96

Ultimate Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 16 inch – Blauw Rood – Twee Handremmen

165,76

Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 10 inch – Rood/Blauw

126,50

Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 16 inch – Blauw Rood

165,76

Ultimate Spider-Man Kinderfiets – Jongens – 14 inch – Rood Blauw

152,96

Ben je op zoek naar een Spiderman fiets? Dan zit je bij Allekinderfietsen.nl goed, want wij verkopen een ruim aanbod aan Spiderman kinderfietsen in onze webshop. Bij ons kun je ze vergelijken op prijs, stijl en soort en kan je rekening houden met de wensen en eisen van je kinderen of jezelf. Voor je het weet rijdt jouw zoontje of dochtertje op een toffe Spiderman fiets naar school.

Aanbod Spiderman fietsen

Wij hebben een groot aanbod aan Spiderman jongens- en meisjesfietsen in allerlei inch maten. Wij hebben deze fietsen in verschillende uitvoeringen en kleuren en ze voldoen aan alle veiligheidsregelingen. De meeste Spiderman fietsen zijn voorzien van een terugtraprem én een handrem. Ook kun je het zadel verstellen, wat erg handig is als je kind nog in de groei is. Met een kinderfiets van Spiderman kan jouw kind heerlijk rondrijden.

Spiderman Inch maten 

De Spiderman kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende inch maten voor kinderen van alle leeftijden en lengtes. Tijdens het bepalen van een inch maat van een Spiderman fiets moet er rekening gehouden worden met of je kind met de voeten bij de grond kan en of de benen niet helemaal gestrekt zijn tijdens het trappen. Daarnaast is het verstandig om je kind een proefritje te laten maken op een Spiderman fiets om te zien of deze ook goed fietst of niet en om te kijken of het zadel verstelbaar is.

Spiderman kinderfietsen 

Wij bij Allekinderfietsen.nl bieden dus verschillende soorten fietsen aan voor het merk Spiderman in meerdere inch maten. Als je op zoek  bent naar een leuke fiets voor je zoontje of dochtertje, dan is Spiderman een leuk merk om een fiets van aan te schaffen. Dit zijn degelijke, maar toch leuke kinderfietsen. Als je op de afbeelding klikt van een specifieke fiets, kom je meer informatie te weten over deze fiets. Zo kun je kijken of de fiets aan jouw en je kind’s wensen en eisen voldoet en of ie goed genoeg is om mee naar school te fietsen.