Show sidebar

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben je op zoek naar een Disney CARS fiets? Dan zit je bij Allekinderfietsen.nl goed, want wij verkopen een ruim aanbod aan Disney CARS kinderfietsen in onze webshop. Bij ons kun je ze vergelijken op prijs, stijl en soort en kan je rekening houden met de wensen en eisen van je kinderen of jezelf. Voor je het weet rijdt jouw zoontje of dochtertje op een toffe Disney CARS fiets naar school.

Aanbod Disney CARS fietsen

Wij hebben een groot aanbod aan Disney CARS jongens- en meisjesfietsen in allerlei inch maten. Wij hebben deze fietsen in verschillende uitvoeringen en kleuren en ze voldoen aan alle veiligheidsregelingen. De meeste Disney CARS fietsen zijn voorzien van een terugtraprem én een handrem. Ook kun je het zadel verstellen, wat erg handig is als je kind nog in de groei is. Met een kinderfiets van Disney CARS kan jouw kind heerlijk rondrijden.

Inch maten 

De Disney CARS kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende inch maten voor kinderen van alle leeftijden en lengtes. Tijdens het bepalen van een inch maat van een Disney CARS fiets moet er rekening gehouden worden met of je kind met de voeten bij de grond kan en of de benen niet helemaal gestrekt zijn tijdens het trappen. Daarnaast is het verstandig om je kind een proefritje te laten maken op een Disney CARS fiets om te zien of deze ook goed fietst of niet en om te kijken of het zadel verstelbaar is.

Disney CARS kinderfietsen 

Wij bij Allekinderfietsen.nl bieden dus verschillende soorten fietsen aan voor het merk Disney CARS in meerdere inch maten. Als je op zoek  bent naar een leuke fiets voor je zoontje of dochtertje, dan is Disney CARS een leuk merk om een fiets van aan te schaffen. Dit zijn degelijke, maar toch leuke kinderfietsen. Als je op de afbeelding klikt van een specifieke fiets, kom je meer informatie te weten over deze fiets. Zo kun je kijken of de fiets aan jouw en je kind’s wensen en eisen voldoet en of ie goed genoeg is om mee naar school te fietsen.