Ivm extreme drukte tijdens het coronavirus kan de leverancier de normale levertijd niet (altijd) meer nakomen. Excuses voor het eventuele ongemak. 

Levertijd en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met DHL voor onze postverzendingen. Bij bestellingen van € 100,- of meer betaald u geen verzendkosten. Daaronder betaald u € 8,95 of 10 Euro, dit is afhankelijk van o.a. het gewicht. Bij fietsen van 28 inch betaald u altijd € 39,50 aan verzendkosten. Naar België rekenen wij dezelfde verzendkosten als naar Nederland. U ontvangt in alle gevallen een track & trace code van ons per email.

Over het algemeen houden we de volgende levertijden aan indien een artikel op voorraad is:

 

Maandag t/m Donderdag Als u besteld voor 17:00 uur, wordt de bestelling de volgende dag door DHL geleverd.
Vrijdag Als u besteld voor 12:00 uur, wordt de bestelling maandag door DHL geleverd.
Weekend De bestelling wordt dinsdag door DHL geleverd
Nationale feestdagen De bestelling wordt de eerst volgende werkdag in behandeling genomen en de dag erna afgeleverd.

Bij het verzenden zijn we afhankelijk van het sorteerproces van DHL en daardoor kan het soms voorkomen dat er helaas een vertraging optreedt in de bezorging. Helaas kunnen wij hier niks aan doen. Ook kan bij het opgeven van foutieve of onjuiste verzendgegevens de extra kosten voor bezorging in rekening gebracht nog worden.

 

Verkeerd of incompleet bezorgadres !

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Geef dit dan z.s.m. door info@allekinderfietsen.nl. We proberen de bestelling dan nog voor u te wijzigen. Indien de bestelling reeds verstuurd is, zijn wij helaas genoodzaakt om de bezorgkosten voor het opnieuw versturen in rekening te brengen.

 

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

 

iDEAL

Bij AlleKinderfietsen.com kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.