Toont alle 8 resultaten

Show sidebar

Jouw dochter is uit haar oude fiets gegroeid, de fiets is helemaal versleten of ze wilt gewoon een leuk verjaardagscadeautje. In dat geval ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een ruim aanbod aan 10 inch meisjesfietsen in allerlei soorten, stijlen en kleuren. Daarnaast bieden we over iedere fiets specifieke informatie zodat je snel en verstandig een keuze kan maken en jouw dochtertje straks een geweldige fiets heeft.

10 inch kinderfietsen voor meisjes

Je dochter is gegroeid en toe aan een nieuwe fiets. Meisjesfietsen 10 inch hebben we in overvloed. Of je nou op zoek bent naar een klassiek model, een leuke omafiets of een toffe beachcruiser, bij ons vind je een meisjesfiets van 10 inch en voor je het weet rijdt je dochter rond op een gloednieuwe fiets die helemaal aan haar wensen en eisen voldoet en maakt ze overal de blitz.

Soorten en maten 10 inch meisjesfietsen

Klassiek, trendy, schattig of toch stoer. Een beachcruiser met rekje of een gekleurde omafiets. Ons assortiment is groot. Wij hebben een ruim aanbod aan 10 inch meisjesfietsen. Als je meer informatie wilt over een specifieke meisjesfiets 10 inch dan kun je op de afbeelding klikken. Meisjes vinden het erg belangrijk dat hun fiets een leuk kleurtje heeft en of er een rekje op de fiets zit of niet. Ben je toch op zoek naar een andere inch maat? Je kunt voor een kleinere maat gaan, namelijk de meisjesfiets 10 inch of een grotere maat 10 inch.

Trots naar school of in de straat

Als ouder zijnde wil je dat je kind veilig het verkeer navigeert en daar is de juiste fiets bij nodig. Een te grote fiets is gevaarlijk en een te kleine fiets is natuurlijk niet fijn fietsen. Let op bij het aanschaffen van een 10 inch fiets dat de voeten de grond kunnen raken en het op- en afstappen geen problemen geven, de terugtraprem en de handrem goed werken en of het stuur en het zadel nog te verstellen zijn. Dan is het tijd om er eentje aan te schaffen, zodat jouw dochtertje vol trots haar nieuwe fiets kan laten zien op het schoolplein of aan de kinderen in de straat.

Groot(s) aanbod aan 10 inch meisjesfiets en meer

Allekinderfietsen.nl heeft een groot en gevarieerd aanbod aan meisjesfietsen en ook loopfietsen in allerlei verschillende kleuren en maten. Populaire kleuren voor 10 inch meisjesfietsen onder de jonge generatie zijn roze, rood en blauw kleuren. Daarnaast zijn er voor de hele kleintjes meisjesfietsen met allerlei soorten printjes en figuurtjes. Ook voor de oudere jeugd verkopen wij meisjesfietsen, zoals cruisers of omafietsen.

Bij ons kun je terecht voor alle soorten kinderfietsenjongensfietsen en meisjesfietsen. Nog goedkoop en dus betaalbaar ook.