Show sidebar

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben je op zoek naar een Woezel en Pip fiets? Dan zit je bij Allekinderfietsen.nl goed, want wij verkopen een ruim aanbod aan Woezel en Pip kinderfietsen in onze webshop. Bij ons kun je ze vergelijken op prijs, stijl en soort en kan je rekening houden met de wensen en eisen van je kinderen of jezelf. Voor je het weet rijdt jouw zoontje of dochtertje op een toffe Woezel en Pip fiets naar school.

Aanbod Woezel en Pip fietsen

Wij hebben een groot aanbod aan Woezel en Pip jongens- en meisjesfietsen in allerlei inch maten. Wij hebben deze fietsen in verschillende uitvoeringen en kleuren en ze voldoen aan alle veiligheidsregelingen. De meeste Woezel en Pip fietsen zijn voorzien van een terugtraprem én een handrem. Ook kun je het zadel verstellen, wat erg handig is als je kind nog in de groei is. Met een kinderfiets van Woezel en Pip kan jouw kind heerlijk rondrijden.

Woezel en Pip Inch maten 

De Woezel en Pip kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende inch maten voor kinderen van alle leeftijden en lengtes. Tijdens het bepalen van een inch maat van een Woezel en Pip fiets moet er rekening gehouden worden met of je kind met de voeten bij de grond kan en of de benen niet helemaal gestrekt zijn tijdens het trappen. Daarnaast is het verstandig om je kind een proefritje te laten maken op een Woezel en Pip fiets om te zien of deze ook goed fietst of niet en om te kijken of het zadel verstelbaar is.

Woezel en Pip kinderfietsen 

Wij bij Allekinderfietsen.nl bieden dus verschillende soorten fietsen aan voor het merk Woezel en Pip in meerdere inch maten. Als je op zoek  bent naar een leuke fiets voor je zoontje of dochtertje, dan is Woezel en Pip een leuk merk om een fiets van aan te schaffen. Dit zijn degelijke, maar toch leuke kinderfietsen. Als je op de afbeelding klikt van een specifieke fiets, kom je meer informatie te weten over deze fiets. Zo kun je kijken of de fiets aan jouw en je kind’s wensen en eisen voldoet en of ie goed genoeg is om mee naar school te fietsen.