Herroepingsrecht/Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een artikel retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, Bekijk van te voren wel heel goed of u de juiste maat fiets koopt en of deze alle functies heeft die u wilt. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Bij een retour krijgt u dan het volledige bedrag van de teruggestuurde artikelen inclusief (eventuele) verzendkosten gecrediteerd. Wel moet u zelf de kosten voor terugzending van het product betalen. Deze kosten bedragen vaak circa 11,95 tot 19,95 Euro per pakket; raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht moet u altijd eerst contact met ons opnemen via info@allekinderfietsen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.